Parasta palvelua

Levi ja Ylläs ovat tunnettuja huikeista maisemistaan, monipuolisista vapaa-ajan aktiviteeteistaan sekä korkealuokkaisista matkailupalveluistaan. Tässä ainutlaatuisessa ympäristössä kiinteistöhuollolla on keskeinen rooli, sillä se varmistaa niin loma-asuntojen, hotellien, kuin liiketilojenkin sujuvan ja turvallisen käytön kaikkina vuodenaikoina.

Laadukas kiinteistöhuolto ei ainoastaan takaa kiinteistöjen teknistä toimivuutta ja esteettistä ilmettä, vaan myös lisää alueen vetovoimaisuutta matkailijoiden ja sijoittajien silmissä. Huolellisesti ylläpidetyt kiinteistöt säilyttävät arvonsa paremmin ja tarjoavat turvallisen ja viihtyisän ympäristön asukkaille ja vierailijoille.

Parasta palvelua

Aavalevi tarjoaa kiinteistöhuoltoa, korjauspalveluita ja siivouspalveluita Levillä ja Ylläksellä, ja olemme tunnettuja alueen parhaasta palvelustamme. Olemme ylpeitä kyvystämme yhdistää paikallinen asiantuntemus asiakaslähtöisiin ratkaisuihimme.

Palvelumme kattavat kaiken, aina lumitöistä ja viheralueiden hoidosta kiinteistöjen tekniseen ylläpitoon, korjauksiin. Tarjoamme myös lomahuoneistojen siivous- ja huolintapalveluita. Ymmärrämme, että jokainen kiinteistö ja sen asiakas on ainutlaatuinen. Olipa kyseessä pieni mökki tai suuri liikekiinteistö, me varmistamme, että jokainen yksityiskohta on huomioitu ja että palvelumme ylittää asiakkaidemme odotukset.

Johtava toimija

Tavoitteenamme on olla Levin ja Ylläksen alueen johtava kiinteistöhuollon tarjoaja, joka tunnetaan paitsi laadukkaasta työstään, myös kyvystään innovoida ja kehittyä jatkuvasti. Tarjoamme palveluita, jotka eivät ainoastaan ylläpidä kiinteistöjä, vaan myös edistävät alueen kestävää kehitystä ja tukevat Lapin ainutlaatuista luontoa ja kulttuuria.