Suursiivoukset Levin ja Ylläksen alueella

Tarjoamme kattavan siivouspalvelun, joka ulottuu vaihtosiivouksista kauden vaihtumisen yhteydessä tehtäviin suursiivouksiin. Levin ja Ylläksen ainutlaatuisissa lomahuoneistoissa ja mökeissä suursiivoukset ovat olennainen osa kiinteistöjen ylläpitoa, varmistaen, että tilat ovat aina ensiluokkaisessa kunnossa niin asukkaiden kuin vierailijoidenkin iloksi.

Suursiivouksen merkitys

Suursiivous on paljon enemmän kuin perusteellinen puhtaanapito. Se on kattava siivous, joka käsittää kaikki ne huolellista huomiota vaativat yksityiskohdat, joita säännöllinen siivous ei kata. Suursiivouksen aikana käsitellään syvällisesti kaikki pinnat, laitteet ja tilat, mikä edistää niiden pitkäikäisyyttä ja korkeatasoista ilmettä.

Suursiivous sisältää mm.

  • Huolellisen pölyjen poiston myös vaikeasti tavoitettavista paikoista.
  • Mattojen, verhoilujen ja muiden tekstiilien puhdistuksen.
  • Keittiölaitteiden ja -välineiden perusteellisen puhdistuksen ja desinfioinnin.
  • Kylpyhuoneiden ja saunatilojen erikoispuhdistuksen kalkin ja saostumien poistamiseksi.
  • Ikkunoiden ja lasipintojen pesu sisältä ja ulkoa.
  • Lattiapintojen perusteellisen pesun.

Suursiivoukset suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä asiakkaan kanssa, yleensä 1–2 kertaa kaudessa, riippuen tilojen käytöstä ja tarpeesta. Asiantuntijamme neuvottelee asiakkaan kanssa parhaan mahdollisen aikataulun ja siivoussuunnitelman, ottaen huomioon lomakohteen erityispiirteet ja asiakkaan toiveet.

Laadukas suursiivous vaatii paitsi erikoisosaamista myös huippuluokan välineistöä. Aavalevi Oy käyttää vain parhaita saatavilla olevia siivoustuotteita ja -tekniikoita, varmistaen, että jokainen suursiivous ylittää asiakkaan odotukset sekä palvelun laadun että lopputuloksen osalta.